Julpynt

Jepp! Jag har börjat julpynta! Köpte dessa två elljusstakar på Åhléns i veckan, kärlek vid första ögonkastet! MYS!

 

Jag kommer ju inte vara hemma alls under adventshelgen, så planen var ju att börja pynta helgen före, men om man ändå ska fuska så kan man väl lika gärna börja pynta på torsdagen före helgen före man tänkte fuska. Typ. Och ikväll blir det glögg, pepparkakor och julmust, införde samma regel där, ska man ändå fuska så är det likfan att slå på stort så det känns värt det! Imorgon ska jag släpa upp alla kartonger med pynt från källaren också.. Underbart. Önskar att man firade jul hela vintern!





 

 


Träd

Har länge stört mig på att det stora fönstret i badrummet ser så tomt ut och i förrgår hittade jag äntligen det perfekta pyntet! På Panduro hittade jag detta underbara träd, blev jättemysigt! (Hoppas det ser lika vackert ut från utsidan också, det är tanken i alla fall, att det ska ge en fin trädskugga när det är mörkt ute och lyset är på inne. Vet inte om jag vågar gå ut och undersöka saken, perfektionen kanske förstörs då..)

 

Var tvungen att gå ut och fota fönstret när det hade blivit mörkt också, blev precis som jag hade hoppats! Ser ut som en tavla. Helt perfekt!

 


Kransar

Var hos svärföräldrarna igår och passade på att både fira svärmor på födelsedagen och att binda kransar. Kransresultatet blev långt över förväntan, har aldrig bundit en krans tidigare och jag blev nöjd med båda två. Det var riktigt kul! Är sugen på att gå ut och hämta mer ris och knåpa ihop ett par till!





 

Slimertårtan gjorde jag till dotterns födelsedagskalas med Halloweentema förra helgen, den med kort på gjorde jag till svärmor igår.

 

Halloween-Slimer-tårta som dottern fick på sitt kalas. Tårta till svärmor.


RSS 2.0