Kungen

Nu är det barnkalas för hela slanten, så det blir inte så mycket piffande här (förutom alla spöken, pumpor och läskigheter) på ett tag. Men bara för att det inte ska stå helt still här så förgyller jag bloggen med min underbara samling av kungatallrikar. De här plockar vi fram vid varje födelsedag, lyx så det heter duga att få dela tårta med kungen!




Hallpynt

Jag har nu också pyntat till det lite i hallen. En jackhängare i form av en hund har gått från röd till svart och ett mycket vackert (men inte så praktiskt) skohorn har fått flytta in hos oss. Jag ser skohornet mer som mitt husdjur än ett skohorn, men vad gör det? Jag tycker om den. (Det går nog att ta på sig skor med det, men jag vet inte om jag vågar testa det ordentligt, tänk om stackarn bryter svansen?)






Kökspynt

Fyndade en diskborste för en tid sedan, som jag tyckte var alldeles för fin för att diskas med och nu ett antal månader senare så har den blivit till kökskonst. Jag skapade mig en kökstrofé.

(Och nej, det är inte en massa lort på min konst, linsen på kameran behöver putsas.)




 


Spelskåpet i hallen

Både jag och J gillar att spela brädspel, vilket har lett till en hel del loppisfynd. Tidigare har vi haft alla spelen i en garderob och det har inte varit så bra förvaring, det behövs så många hyllor för att det inte ska bli mos av de understa spelen. I somras tog vi tag i saken och byggde oss ett spelskåp att ha i hallen mot väggen som man egentligen inte kunde göra något med. Skåpet har fem sektioner och varje sektion har fyra hyllplan. Perfekt för alla spel! Den sista delen har även fått äran att vara telefonbord.






Rum N

För några dagar sedan fyndade vi några tapetrullar och i går blev det färdigtapserat. N hade en riktigt tråkig grå tapet innan med två tråkiga fondväggar. Nu bytte jag ut fondväggarna med en riktigt färgstark sak som tyvärr inte alls visar sitt rätta jag på bild, tapeten är mycket mörkare och mysigare på riktigt än vad som syns här. Överlag är rummet så litet och fullt av hörn så det var omöjligt att få snygga bilder, helheten är mycket snyggare i verkligheten. Tyckte alla foton bara blev att se röriga ut nu..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är jättenöjd! Rummet blev mycket mysigare (och det är första gången jag tapetserar helt själv, så jag är ganska nöjd med det resultatet med.. Det var en snäll mönsterpassning.). En ny taklampa ska in och jag har inte bestämt mig riktigt för om fondväggarna ska ramas in med vita lister eller inte, men sen är det nog perfekt!


RSS 2.0