Tyg till altanen

Det här tyget har jag köpt till altanen, tror det blir riktigt bra när det kommer upp. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur det ska sys, hur brett det ska få vara eller om alla fönster ens ska ha tyg. Första steget får väl kanske bli att få upp stängerna där ute..



Altan

Jag har inte hunnit fota så mycket än, men en plats jag har blivit väldigt nöjd med är den inglasade delen av vår stora altan. Det såg riktigt tråkigt ut med det gråa betonggolvet, men så hade jag turen att få en gigantisk hög med trasmattor av svärföräldrarna och det gjorde en enorm skillnad!

Tanken är att jag senare ska måla borden mörkt grå, förmodligen blir det samma färg på de nedre delarna av väggarna också istället för det blå. Tyg har jag köpt till fönstrena, men så ska det ju sys också, jag och symaskinen är inte alltid bästa vänner så vi får väl se när det blir av..

Jag älskar i alla fall färgerna på stolarna, bordet och skålarna! Det har tillkommit en del inredning sen jag tog de här bilderna, men de får duga så länge!











Granpynt

Hej! Tänkte försöka mig på att få upp lite inredningsbilder här, vi köpte ett hus (relativt) nyligen och mycket idéer finns angående hur det ska se ut i alla rum. Nu gäller det bara att bestämma sig vilken idé man ska välja och sen ska det ju bli gjort också.. Men det är kul att planera på vägen i alla fall! /Granpyntare

RSS 2.0